• Tweet This!
  • Digg it!
  • Add to Delicious!
  • Share on Facebook!
  • Share on Reddit!
  • Stumble it
  • Add to Technorati Favorites
  • Subscribe by RSS

Kunst in huis

 

kunst (1)Betaalbare kunst

Kunst hoeft niet altijd duur te zijn. Wie graag iets moois in huis wil hangen, heeft keus uit verschillende mogelijkheden. Wil je een echt kunstwerk in huis maar heb je nog even het geld niet voor het aanschaffen van dat mooie kunstwerk, dan kun je het beste terecht bij een centrum voor kunstuitleen. Daar kun je voor niet veel geld kunstwerken huren. Het is ook een hele handige manier om te zien of een kunstwerk past bij de kleuren van je interieur en niet te groot of juist te klein is voor de ruimte. Ook merk je of je het kunstwerk interessant genoeg vindt om langere tijd aan de muur te hebben hangen. Besluit je later het werk te kopen, dan wordt het huurbedrag voor een groot deel van het aankoopbedrag afgetrokken.

Een andere mogelijkheid is om via het internet betaalbare kunst te vinden die aansluiten op jouw wensen. Er zijn enorm veel kunstenaars die tegen een degelijke prijs hun kunstwerken te koop aanbieden.

Kunstreproducties

Wie liever een werk van een oude meester in huis wil, maar geen geld heeft voor een echte, kan een mooie reproductie uitzoeken. In museumwinkels en op internet heb je een ruime keus uit werken van beroemde kunstenaars. Een reproductie hoeft overigens niet altijd een poster te zijn. Het is ook mogelijk om een reproductie te laten schilderen. Alleen schilderijen van kunstenaars die meer dan 70 jaar geleden zijn overleden mogen gereproduceerd worden. Hoewel het werk niet door de echte meester zelf geschilderd is, komt dit toch wel erg dicht bij het origineel.

Je eigen kunstwerk

Wil je liever je eigen kunst aan de muur, dan kun je natuurlijk zelf aan de slag met verf en penseel. Een andere mogelijkheid is, om je eigen foto’s op een aparte manier af te laten drukken. Zo kun je een foto laten afdrukken op geborsteld aluminium, maar je kunt bijvoorbeeld ook een foto of afbeelding laten drukken op plexiglas. Foto’s krijgen zo een heel aparte uitstraling en worden ware kunstwerken. Bovendien is jouw werk echt uniek!

Tags:

 
 
 

0 Reacties

 

Laat een reactie achter